Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ρίτα, Ριτάκι κανέναν δεν φοβάσαι

Ρίτα, έλα εδώ, κάτσε κάτω και δώσε μου το χέρι σου να σου φορέσω το βραχιόλι σου. Έτσι μπράβο. Δες τι ωραίο που είναι! Και πόσο πηγαίνει με το κολιέ σου!
Όχι, μην τρως τα λουλούδια πριν τον γάμο. Περίμενε. Σου είπα, περίμενε. Και μην φεύγεις, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Θες δεν θες, εμείς σήμερα θα σε παντρέψουμε.






(Η Ρίτα είναι ένα λευκό λαμπραντόρ 5 ετών.)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τις χαίρεσαι!

Theorema είπε...

Μέχρι να εξηγήσεις πως η Ρίτα είναι σκυλί, φαντάστηκα μια έξαλλη νύφη να τρώει τα λουλούδια του γάμου της και ένα τσούρμο καλεσμένοι ή συγγενείς να προσπαθούν να την εμποδίσουν τρέχοντας ξωπίσω της με τα χέρια ψηλά! Εντελώς Αλμοδοβαρική σκηνή.
:))))

Ζήτω η Ρίτα!

La koumbara είπε...

@ ανώνυμος
Ευχαριστώ

@ Theorema
Τέλεια σκηνή!!

Η πλάκα είναι ότι στην αρχή σκέφτηκα πόσο κακά είναι τα παιδιά μου απέναντι στη Ρίτα, αλλά μετά θυμήθηκα ότι εμείς σε αντίστοιχες ηλικίες είχαμε βαλθεί να βαφτίσουμε όλες τις γάτες στο Πόρτο Ράφτη (και αυτές με το που τις βάζαμε στη λεκάνη με το νερό μας γρατζουνούσαν και δεν τα καταφέρναμε).

H Ρίτα είναι ένας άγγελος. Ακόμα κι όταν προσπαθούμε να την σώσουμε ("αφήστε την Ρίτα ήσυχη"), εκείνη πάει και σκουντάει τα παιδιά για να παίξουν κι άλλο.