Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Παίρνω αμπάριζα και βγαίνω

Αν και δεν θα ισχυριστώ ότι έχω καμιά ιδιαίτερη εμπειρία, νομίζω δεν είναι και πολύ ωραίο να κάνω αρμένικη βίζιτα (δηλαδή να μπαίνω στα μπλογκ των άλλων και να γράφω σχόλια-σεντόνια). Έλα όμως που καμιά φορά γράφουν πράγματα που προκαλούν πολλλλλλλάαααααα σχόλια... Σκέφτηκα λοιπόν ότι είναι καλύτερο να γράφω εδώ τα δικά μου, που θα αποτελούν ουσιαστικά τη μακροσκελή απάντησή μου σε αναρτήσεις άλλων. Ή μάλλον όχι τόσο απάντηση, όσο συνειρμούς.

Το ερώτημα προς εσάς που γνωρίζετε είναι το εξής: πρέπει να λέω από πού ξεκινάω ή δεν παίζει ρόλο; Δηλαδή αν την αρχή την κάνει ο χ, το λέμε ή τον αφήνουμε τον άνθρωπο στην ησυχία του (που στο κάτω κάτω της γραφής καμία σχέση με αυτά που θα γράφω εγώ δεν θα έχει, απλώς μου θύμισε κάτι);

5 σχόλια:

mamma είπε...

Η στάση ποικίλει ανάλογα με τις προθέσεις.

Ας πούμε ότι διάβασες κάτι που σε έκανε να γελάσεις, να θυμηθείς, να σκεφτείς και θέλεις από αβρότητα να αναφέρεις την πηγή. ΔΙΝΕΙΣ link.

Ας πούμε ότι διάβασες κάτι που σε εκνεύρισε και θέλεις να τα χώσεις αλλά χωρίς να προσβάλεις την πηγή. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ link.

υγ. αν αποφασίσεις να δώσεις link καλό είναι να επιλέγεις αυτό της συγκεκριμένης ανάρτησης (κι όχι τη δ/νση του βλογ) αφενός για να μπορούμε οι αναγνώστες σου να καταλάβουμε ποιό από όλα είναι η πηγή, αφετέρου θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της ανάρτησης της πηγής οπότε θα το μάθει ο εν λόγω βλόγερ και οι αναγνώστες του και αν θέλουν θα σε επισκεφτούν.

υγ. η σπανακόπιττα τελείωσε ή όχι ακόμα;

La koumbara είπε...

@ mamma
Μιλ μερσί αγαπητή κουμπάρα.

Για να πάμε τώρα στα σημαντικά θέματα, ναι, η σπανακόπιτα τελείωσε - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσαν και τα σπανάκια!

Christina Linardaki είπε...

Συμφωνώ με την προλαλήσασα.

ΥΓ. Η σπανακόπιτα, αν κρίνω από την όψη και τη μυρωδιά της, βγήκε μούρλια!

La koumbara είπε...

@ cleareaching
Μωρέ μην της λες τέτοια, είναι και έγκυος...

Μην την ακούς κουμπάρα, χάλια ήταν, αυτή που θα σου φέρω θα είναι καλύτερη!

mamma είπε...

"...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσαν και τα σπανάκια!"

LOL!


υγ. δεν πιστεύω να δοκίμασαν όλοι εκτός από μένα :(