Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Κάνε παιδιά να δεις καλό

- Έλα αγάπη μου να ντυθούμε να πάμε στο σχολείο.
- Δεν μποώ - είμαι γέος.
- Γέρος ή γριά;
- Γιά.
- Όμορφη γριά ή άσχημη γριά;
- Όμοφη γιά.
- Πολύ γριά ή λίγο γριά;
- Πολύ γιά.
- Σαν ποια;
- Σαν τη μαμά.
...
Ντυθήκαμε και βγήκαμε στο βρεγμένο δρόμο και, όπως πάντα, πηδήξαμε χαντάκια, αγκαλιαστήκαμε σε φράχτες και ανεβοκατεβήκαμε όλες τις ράμπες της γειτονιάς. Σε μία ράμπα, η κόρη που πήγαινε μπροστά κρατώντας το χέρι μου γλύστρησε και έπεσε, παρεσέρνοντας κι εμένα. Προκειμένου να μην την λιώσω, πήδηξα από πάνω της. Στα κλάσματα δευτερολέπτου που πετούσα πάνω από το παιδί μου σκέφτηκα "είδες σάλτο η γριά;", αλλά μετά προσγειώθηκα και τώρα, εκτός από το γόνατο, πονάει και η μέση.
Βρε μπας και είχε δίκιο η μικρή;

6 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Αχαχαχαχαχαχα!

όχι παιδί μου, δεν έχει δίκιο
μια χαραα γριές -εεεε, κορίτσια ήθελα να πω- είμαστε!
:ppp


Να μου τις φιλήσεις!
:)))

mamma είπε...

Γραία! καλά τα λες!

La koumbara είπε...

@ νατασσάκι
@ mamma
Και προχθές που είχαμε πάει σε ένα πάρτυ σε παιδότοπο με έβαλε να σέρνομαι μέσα από κάτι σήραγγες και όταν στο τέλος της είπα ότι ήθελα να πάω να κάτσω με τους άλλους γονείς γύρισε και μου είπε "γιατί μαμά;; Κουάστηκες;;"

mamma είπε...

:-P
Καλημέρα!

Μετεωρίτης είπε...

Χα, χα, χα, χα, χαααααα!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας λοιπόν!

...Είναι πολύ κωλόπαιδα (ουπς, σόρι!) τα άτιμα! Αυτά λέμε κι εμείς με τον Γιάννη που αναρωτιόμαστε τι μας περιμένει. Εμείς που τα κάναμε και μεγάλοι, τι να πούμε όταν θα ακούμε να λένε "φεύγω τώρα από τους γέρους μου και έρχομαι για καφέ;"!

Αχ, διάβασα κάπου ότι οι 50άρηδες θα διατηρούνται άψογα μέχρι τα 100- ιατρικώς αποδεδειγμένο. Θέλω παράταση ΤΩΡΑ! Γιατί όταν θα είμαι εγώ 50 αυτά θα είναι 14. Κοινώς, την βάψαμε!!!!

πολλές καλημέρες

στο σπίτι δεν έχω pc - ακόμα...

Τώρα περνάμε τα προγράμματα..

Κρασάραμε εντελώς λέμε, τώρα αναρρώνουμε.

La koumbara είπε...

@ μετεωρίτη
Προσπάθησα να σου αφήσω μήνυμα αλλά μου εμφάνισε ένα σφάλμα ο blogger και μετά όπου κι αν έμπαινα μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κανονίσουμε να ανταλλάξουμε κατσαρόλες και πληροφορίες για κλαπαρχίδες.

Όσο για τα παιδιά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας κάνουν να κρασάρουμε.
Courage!!